ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ

136 Χρνια Κωπηλασας

Αγαπητ μλη,

Η 178η Τακτικ Γενικ Συνλευση του Ομλου Ερετν θα πραγματοποιηθε μσω της εφαρμογς Zoom.

Τα εγγεγραμμνα μλη καλεστε να χρησιμοποισετε την εφαρμογ zoom  και  να συμμετχετε μσω του παρακτω συνδσμου:

https://us02web.zoom.us/j/82932063566?pwd=SjRBcEtYUE5Oc2hRQkJXSDJweXdDUT09

Θα χρειαστετε τους παρακτω κωδικος για να συνδεθετε:

Meeting ID: 829 3206 3566
Passcode: oe1885oe

Επσης, μετ το πρας της ΓΣ μσω τηλεδισκεψης, οι αρχαιρεσες θα διεξαχθον μσω της "Ψηφιακς Κλπης ΖΕΥΣ" την 11η Απριλου 2021 απ τις 12:30 ως τις 15:00 σμφωνα με τις σχετικς οδηγες που χετε λβει απ την "Ψηφιακ Κλπη ΖΕΥΣ" και τη δοκιμαστικ ψηφοφορα της 7ης Απριλου 2021.

 

 Καννες Τηλεδισκεψης

  • Κθε χρστης θα πρπει να γρψει ολογρφως το ονοματεπνυμο του στην αρχικ εικνα σνδεσης στην εφαρμογ Zoom για λγους αναγνρισης-ταυτοποησης του κθε μλους κατ τη διρκεια της ΓΣ.
  • Με την εσοδο κθε εγγεγραμμνου μλους της ΓΣ στον διαδικτυακ χρο Zoom, θα γνεται ταυτοποηση απ τον γραμματα της Γενικς Συνλευσης μσω της εικνας απ την κμερα του χρστη.
  • Για την ομαλ διεξαγωγ της συνλευσης, λα τα μλη θα χουν τα μικρφωνα τους κλειστ και θα λαμβνουν τον λγο πειτα απ ατημα τους στον γραμματα της ΓΣ σηκνοντας το χρι τους μσω της εφαρμογς Zoom
  • Δεδομνου τι η ισχς του δικτου για τηλεδιασκψεις πολλν ατμων δεν εναι εξασφαλισμνη, οι κμερες των μελν θα παραμνουν κλειστς και θα ενεργοποιονται για κθε μλος που λαμβνει τον λγο πειτα απ αποδοχ του αιτματος τους απ τον γραμματα της ΓΣ.
  • Η γραπτ επικοινωνα (chat) θα εναι εφικτ μεταξ των χρηστν και του γραμματα της ΓΣ, ο οποος θα διατελε χρη διαχειριστ της εφαρμογς.

 

Αρχαιρεσες

  • Μετ το πρας της ΓΣ μσω τηλεδισκεψης, οι αρχαιρεσες θα διεξαχθον μσω της "Ψηφιακς Κλπης ΖΕΥΣ" την 11η Απριλου 2021 απ τις 12:30 ως τις 15:00 σμφωνα με τις σχετικς οδηγες που χετε λβει απ την "Ψηφιακ Κλπη ΖΕΥΣ" και τη δοκιμαστικ ψηφοφορα της 7ης Απριλου 2021.

 

Απομακρυσμνη Βοθεια

  • Την ημρα της ΓΣ, θα υπρχει δυναττητα απομακρυσμνης βοθειας για τη σνδεση σας στην εφαρμογ zoom απ τον παλαι αθλητ του Ομλου μας, Κο Ζαχαρα Ενισλδη, μσω τηλεφνου (6973902520) /και μσω της εφαρμογς Teamviewer χρησιμοποιντας τον παρακτω σνδεσμο: TeamViewer  • Εναι στη διθεση σας λεπτομερες οδηγες σνδεσης και λειτουργας της τηλεδισκεψης μσω της πλατφρμας Zoom, καθς και οδηγες χρσης της "Ψηφιακς Κλπης ΖΕΥΣ"