ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ
 
-1885-
 

ΑΡΧΙΚΗ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Δ.Σ

ΜΕΛΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Με επιτυχία διοργανώθηκε χθες βράδυ 26/03/04 ο χορός του Ομίλου μας, στο κέντρο διασκέδασης «Το Χωριό».Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 200 αθλητές, μέλη και φίλοι του ομίλου μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου μας κου Ιωάννη Παπασπύρου, και συνεχίστηκε με τον πλειστηριασμό του πίνακα ζωγραφικής της κας Φωτεινής Βενιέρης (Ειδ. Γραμματέας), τα έσοδα του οποίου δόθηκαν για την ενίσχυση της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου μας. Ο πίνακας τελικά κατέληξε στο έφορο κωπηλασίας του Ομίλου μας κο Γ. Μουτσάτσο.
Η παρουσία των αθλητών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο(παραβρέθηκαν περισσότεροι από 40 αθλητές),παρά το βαρύ προπονητικό πρόγραμμα που έχουν αυτήν την περίοδο. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος του Θ. Καλαΐτζίδη και Σ. Καρλή, χορηγοί του Ομίλου μας, θέλοντας να ενθαρρύνουν τους αθλητές μας στην σκληρή προσπάθεια που κάνουν για διάκριση στα επερχόμενα πρωταθλήματα, προσέφερε μία υποτροφία για ένα έτος, σε μία από τις σχολές του εκπαιδευτικού ομίλου Διακρότημα – Ευρωγνώση – Computer International. Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και μέλος του Ομίλου μας κο Κ.Γκαβέρα, μεταξύ των παρευρισκομένων αθλητών, την υποτροφία κέρδισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ομίλου μας Κ. Μοναχός.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό και κέφι από όλες τις παρέες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας σας ευχαριστεί για την παρουσία σας και σας υπενθυμίζει το επόμενο ραντεβού μας, στους αγώνες του Ομίλου, την ερχόμενη Κυριακή 04/04/04.

Design by CoucourArt