ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ
 
-1885-
 

ΑΡΧΙΚΗ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Δ.Σ

ΜΕΛΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
Με απόφαση του Δ.Σ. του Ομίλου διοργανώθηκε φέτος ρεβεγιόν τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Εβδομήντα και πλέον μέλη, φίλοι, γονείς, αθλητές από όλα τα τμήματα του ομίλου καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας ζέσταναν την παγωμένη καιρικά βραδιά της παραμονής πρωτοχρονιάς στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.
Τα βεγγαλικά, το σπιτικό φαί , η καλή διάθεση όλων, αλλά και η παρουσία των κωπηλατών που έκαναν ποδαρικό με τα σκάφη, έδωσαν ξεχωριστή «κουπιά» στην νέα χρονιά ευχόμενοι να κυλίσει με υγεία, ειρήνη , ευημερία για όλους και καλές επιτυχίες στους αθλητές του ΟΜΙΛΟΥ ΕΡΕΤΩΝ.

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΡΕΤΩΝ
Παραδοσιακά για τον Όμιλο Ερετών η 6η Ιανουαρίου ημέρα των Θεοφανείων, είναι η ετήσια συνάντηση όλων των μελών, φίλων, αθλητών του σωματείου μας αλλά και γενικότερα του κωπηλατικού κόσμου.
Έτσι και φέτος η προσέλευση ήταν μεγάλη γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα.
Μετά τον αγιασμό των υδάτων με τη παρουσία κωπηλατικών σκαφών στο λιμανάκι του ομίλου, έγινε η βράβευση της κορυφαίας αθλήτριας του ομίλου μας - τα τελευταία χρόνια και Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας το 2008-, Ιουλίας Τσίντζου.
Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας που ανέδειξε τυχερούς κερδίζοντας το «φλουρί», τον κ. Νεράτζη Αν. (Υφυπουργό), τη κα Θαλασσινού Β. (μέλος), τη κα Ζαφείρη-Βενιέρη Φ. (μέλος Δ.Σ.) και τη κα Δημάκου Γ. (αθλήτρια Ο.Σ.Φ.Π.).
Στην εκδήλωσή μας παρέστη και η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος κα Παλούμπη με το Σύζυγό της Ναύαρχο κο Παλούμπη.

   
Βραβευση Τζούλιας
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
 
Designed by CoucourArt