ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ
 
-1885-
 

ΑΡΧΙΚΗ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Δ.Σ

ΜΕΛΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Και άλλη μία πρωτοπορία του Ομίλου Ερετών.

Ο Όμιλός μας αποφάσισε να διοργανώσει τους 1ους επίσημους αγώνες (μετά την Ολυμπιάδα του 2004) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Έτσι δέσμευσε στο Καλεντάρι των αγώνων του 2006 την ημερομηνία της 9ης Απριλίου 2006 ώστε οι ετήσιοι αγώνες του σε μνήμη «Π.ΔΑΜΑΛΑ» να διεξαχθούν στον Σχινιά σαν test-event εν όψει του Πανελ. Πρωταθλήματος της 27-30/4/2006.
Τόσο ο τόπος διεξαγωγής όσο και η ημερομηνία προδιαθέτουν για ρεκόρ συμμετοχών από όλα τα σωματεία της χώρας και δημιουργούν την πεποίθηση ότι ουσιαστικά θα διοργανωθεί άλλο ένα πρωτάθλημα.
Όλα τα παραπάνω όμως δημιουργούν μεγάλο βάρος ευθύνης στον διοργανωτή Όμιλο ώστε να προσεχθεί και η τελευταία λεπτομέρεια και η διοργάνωση αυτή να αφήσει εποχή.
Οι πάρα πολύ μεγάλοι πόροι που θα απαιτηθούν για ένα τέτοιο αγώνα, έχουν προϋπολογισθεί και εξευρεθεί ήδη από πλευράς Δ.Σ. του Ομίλου. Αλλά πέρα από τους οικονομικούς πόρους χρειάζεται και ένα μεγάλο και έμπειρο έμψυχο δυναμικό προκειμένου να καλυφθούν όλοι οι τομείς της διοργάνωσης που θα είναι πολλοί και καμία σχέση με τους συνηθισμένους διασυλλογικούς αγώνες δεν θα έχουν.
Η λύση στο σημείο αυτό είναι μία. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!
Έτσι λοιπόν το Δ.Σ. προσκαλεί όσους από τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου επιθυμούν , να δηλώσουν την εθελοντική συμμετοχή τους στην διοργάνωση και να έλθουν σε επαφή με τον Έφορο Κωπηλασία κ. Γιάννη Μαραγκό ( 6948899196) και τον Ειδ. Γραμματέα κ. Θ. Μαρνέλλο ( 6945771946) προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα όπου μπορούν.

     
   
Designed by CoucourArt