ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ

-1885-

 

 

Αποτελσματα

Αγνων

 

Βραβεσεις Αθλητν

Πειραις Κανλι να 90,4 FM – Το Δημοτικ Ραδιφωνο του Πειραι logo

 

Με μεγλη επιτυχα διεξχθησαν απ τον μιλο Ερετν την Κυριακ 31 Μαου στο Φαληρικ ρμο  οι διασυλλογικς αγνες  κωπηλασας «Ευρωπακ Ημρα Θλασσας 2015 –Πειραις».  Στους αγνες συμμετεχαν δκα κωπηλατικ σωματεα και ανεξρτητα πληρματα με περπου εκατ αθλητς.  Αναλυτικ συμμετεχαν ο μιλος Ερετν,  ο Ολυμπιακς (Ο.Σ.Φ.Π.), ο Κωπηλατικς μιλος Ελλδος, η Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτν, η Σχολ Ναυτικν Δοκμων, ο Ναυτικς Αθλητικς Σνδεσμος, ο Ν.Α.Ο.Σαλαμνας,  ο Αολος Μυτιλνης, ο Ν.Ο.Κατεριννης και η Μ.Α.Κ.Κ..

Αν και ο ντιος νεμος  που φυσοσε καθ λη τη διρκεια του αγνα και οι δσκολες συνθκες που επικρατον στους αγνες της ανοικτς θλασσας , δεν ταν σμμαχοι στους κωπηλτες, παρλα αυτ οι αθλητς καταβλλοντας μεγλη προσπθεια και δνοντας  τον καλτερο τους εαυτ, κατφεραν να παρουσισουν να θαμα υψηλο αγωνιστικο επιπδου.

Η γιορτ της κωπηλασας ολοκληρθηκε στις εγκαταστσεις του Ομλου Ερετν, του αρχαιτερου αθλητικο σωματεου στα Βαλκνια, με την παρουσα πολλν φλων του Ομλου Ερετν και της κωπηλασας. Ο πρεδρος απυθυνε χαιρετισμ του αναπληρωτ υπουργο Οικονομας, Υποδομν, Ναυτιλας & Τουρισμο κου Θεδωρου Δρτσα, ο οποος  λγω ανειλλημνων υποχρεσεων δεν κατστει δυνατ να παραβρεθε

Στην απονομ των μεταλλων παραβρθηκαν ο Δμαρχος Πειραι κος Γιννης Μραλης, ο βουλευτς Πειραι κος Κστας Κατσαφδος, ο Ολυμπιονκης και πρην βουλευτς κος Πρρος Δμας, ο Αντιπλοαρχος του Λιμενικο Σματος κος Χρστος Κουβτσος, ο διευθυντς διοκησης του Οργανισμο Λιμνος Πειραις κος Δημτριος Σπρου,  η πρεδρος του Ναυτικο Μουσεου Ελλδος κα Αναστασα Αναγνωστοπολου-Παλομπη, ο πρεδρος του Βιοτεχνικο Επιμελητηρου Ελλδος κος Ανδριανς Μιχλαρος, το μλος του Δ.Σ του Επαγγελματικο & Βιομηχανικο Επιμελητηρου Ελλδος κος Σπυρδωνας Λιλιος, ο Ολυμπιονκης της Κωπηλασας Βασλης Πολμερος ο οποος αγωνστηκε στους αγνες με τα «χρματα» του λιμενικο, ο Γεν. Γραμματας της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ κος Αντνης Αργυρου και ο ταμας της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ και μλος μας κος Γεργιος Μουτστσος καθς και οι εκπρσωποι των συμμετεχντων κωπηλατικν σωματεων.

Ο Πρεδρος του Ομλου Ερετν κος Χαρλαμπος Μπακιρτζς και τα μλη του Δ.Σ ευχαριστον θερμ τα αθλητικ σωματεα για την συμμετοχ τους στους αγνες και τους επσημους προσκεκλημνους που μας τμησαν με την παρουσα τους.

Στη δεξι στλη μπορετε να βρετε τα αποτελσματα των αγνων καθς και τον σδεσμο για την παρακολοθηση της απονομς πως βιντεοσκοπθηκε απο το Πειραις Κανλι 1 - Web TV. Οι φωτογραφες χουν παραχωρηθε απ το μλος μας κο γγελο Αθανασιδη.

   

                      

 

 

 

www. ec.europa.eu/maritimeaffairs/maritimeday/en

www.facebook.com/EmdPiraeus

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ