ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ

130 Χρνια Κωπηλασας

Εντυπωσιακ εμφνιση σημεωσαν οι αθλητς του Oμλου μας στην B’ φση του Πανελλνιου πρωταθλματος Παδων-Κορασδων. Ο μιλος μας κατφερε να αναδειχθε πρωταθλητς στο αγνισμα του διπλο σκιφ παδων με τους ΣΤΑΣΙΝΟ Δημτριο και ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Αντνιο, ικανοποιντας με την εξαιρετικ διαχερηση της κορσας και την τεχνικ τους κατρτιση.   

Επιπλον, οι αθλτριες μας ΜΟΝΙΟΥ Νικολττα & ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νεφλη, πλεψαν και τελικ κατκτησαν στην τελευταα κουπι το χλκινο μετλλιο στο αγνισμα του διπλο σκιφ κορασδων.

Εξαιρετικ εμφνιση πραγματοποησε το δετερο πλρωμα μας στο διπλ σκιφ παιδων, με τους ΚΑΝΕΛΛΗ Δημτριο και ΣΤΑΣΙΝΟ Πιρρο, οι οποοι αγωνιστκαν με περσσεια θληση και τελικ κατκτησαν την τταρτη θση.

 Το καρ των τελικν κλεισε το τετραπλ σκιφ παδων με τους ΒΟΣΙΚΑ Πτρο, ΒΟΣΙΚΑ Χρστο, ΜΟΘΡΟΝΤΟ Δημτριο και ΛΑΤΣΙΝΟ Ανδρα, τερματζοντας στην πμπτη θση.

 Ο αθλητς μας, Δρακπουλος Φλιππος τερμτισε 5ος στον μικρ τελικ του σκιφ παδων, αγνισμα με 21 συμμτοχες.  Τλος, οι νες σε εμπειρα αθλτριες μας, ΚΑΤΣΙΠΗ Μυρτ και ΣΑΡΑΓΑ Σταυρολα, σημεωσαν πολ καλ εμφνιση στο αγνισμα του διπλο σκιφ κορασδων, το οποο εχε επσης ντονο συναγωνισμ με  22 συμμετοχς.

 Οι προπονητς του ομλου μας, ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ γγελος και ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ Μιχλης, κατφεραν με καλ διθεση και πολλ δουλει να οδηγσουν τους αθλητς μας στις παραπνω επιτυχες, οι οποες ρχονται να συμπληρσουν την πολ καλ εμφνιση του Ομλου μας στην Α’ φση του πρωταθλματος.

Στον πνακα των μεταλλεων της Β’ φσης ο μιλος μας κατετγη 7ος με να χρυσ και να χλκινο μετλλιο, εν στην βαθμολογα βρσκεται επσης στην 7η θση με 31 βαθμος.  Συνολικ, ο μιλος μας βρσκεται στην 9η θση στον πνακα μεταλλεων με να χρυσ, να αργυρ και 5 χλκινα μεταλλεα, εν στην συνολικ βαθμολογα βρσκεται στην 10η θση με 69,5 βαθμος.

Το Δ.Σ.  συγχαρει τους αθλητς και τους προπονητς για τις επιτυχες τους και τους εχεται υγει και δναμη για τη συνχεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικς πληροφορες για την διοργνωση και τα αποτελσματα των αγνων στην ιστοσελδα της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ