ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ

132 Χρνια Κωπηλασας

Σε μια πανηγυρικ γιορτ για την κωπηλασα, ο μιλος Ερετν, ο αρχαιτερος σε λειτουργα αθλητικς σλλογος της χρας, με τος δρυσης το 1885, πως κθε χρνο, διοργνωσε χθες Κυριακ 11 Μαρτου τους διασυλλογικος αγνες κωπηλασας «Παλος Δαμαλ» στο Ολυμπιακ Κωπηλατοδρμιο Σχινι-Μαραθνα. Στους αγνες συμμετεχαν 180 αθλητς λων των ηλικιν απ σωματεα απ λη την Ελλδα.

 

Ο καλς καιρς και η ριστη οργνωση βοθησαν τσο τους αρχριους αθλητς να αγωνιστον για πρτη φρα στο Ολυμπιακ Κωπηλατοδρμιο, αποκτντας πολτιμες κωπηλατικς εμπειρες, σο και τους εμπειρτερους αθλητς με παγκσμιες διακρσεις, να δεξουν  για λλη μια φρα το πλοσιο ταλντο τους.

 

Μεταξ των επισμων που παρακολοθησαν τους αγνες του Ομλου Ερετν και βρβευσαν τους νεαρος αθλητς ταν ο Ολυμπιονκης της ρσης Βαρν Πρρος Δμας, ο Ολυμπιονκης της Κωπηλασας Βασλης Πολμερος και ο Πρεδρος της Ελληνικς Κωπηλατικς Ομοσπονδας Φιλθλων Ναυτικν Σωματεων Ιωννης Καρρς.

 

Ο μιλος Ερετν χει βραβευτε πολλς φορς για το ργο του, πως με το χρυσ μετλλιο της Ακαδημας Αθηνν, εν αθλητς του χουν διακριθε σε Ολυμπιακος αγνες και Παγκσμια πρωταθλματα. Οι εγκαταστσεις του Ομλου Ερετν βρσκονται στο Πασαλιμνι-Λιμνα Ζας του Πειραι. Σε αυτς προσφρονται μαθματα κωπηλασας για λες τις ηλικες και εκτθεται πλοσιο ιστορικ και μουσειακ κωπηλατικ υλικ. 

 

Στο παρακτω link το αφιρωμα του ΣΚΑΙ για τους αγνες μας: 

 

http://www.skai.gr/mobile/tv/video?MMID=302897

 

Αναρτσεις αγνα στο YOUTUBE

2- Ανδρν

1x Κορασδων σειρ
4x Κορασδων

1x Κορασδων Β' σειρ

1x Εφβων 'Β σειρ

2x Νεανδων

2x Γυναικν σειρ

4x Παδων

1x Εφβων σειρ

2x Κορασδων

 

 

Ο μιλος Ερετν ευχαριστε λους τους χορηγος, αθλοθτες  και υποστηρικτς των αγνων

 

Χορηγς Επικοινωνας

ΣΚΑΙ

 

Χορηγο

πιπλα Τηνιακς

Σωματεο Ναυτικν Πρακτρων Αττικς - Πειραις - ΣΩ.Ν.Π.Α.Π.

Σκλαβεντης

 

Αθλοθτες

Δικηγορικς Σλλογος Πειραι

Ιατρικς Σλλογος Πειραι

Βιοτεχνικ Επιμελητριο Πειραι

 

Υποστηρικτς

Πολεμικ Ναυτικ

ΕΚΟΦΝΣ