ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ

130 Χρνια Κωπηλασας

O μιλος Ερετν, το αρχαιτερο εν λειτουργα αθλητικ σωματεο της χρας, απ τον χρνο ιδρσεως του το 1885 ως σμερα, αδιλειπτα εκπαιδεει τη νεολαα χι μνον στο θλημα της κωπηλασας αλλ και στο ομαδικ πνεμα, στην συνεργασα και στο «ευ Αγωνζεσθαι». Ο νος-α, μσα απ τις προπονσεις και τους αθλητικος αγνες μαθανει να μχεται, να ξεπερνει τον εαυτ του, να προσπαθε για την επιτυχα και για την επτευξη της δικρισης. Πραν αυτν, ο μιλος Ερετν αποδδει ιδιατερη μφαση στο θος και στη γενικτερη καλλιργεια των αθλητν του.

Στη σημεριν εποχ, που η κοινωνα, και ιδιατερα η νεολαα, υφσταται τις επιπτσεις της οικονομικς κρσης, ο ρλος του Ομλου Ερετν εναι ακμη σημαντικτερος για την θληση, την εκπαδευση και την στριξη των αθλητν του.

Ο ρλος των μελν του Ομλου Ερετν σε αυτ την πορεα στο χρνο εναι πολ σημαντικς. Επιπλον της συμμετοχς τους στα καθημεριν δρμενα του Ομλου μας, χουν και την δυναττητα να αποφασζουν για την πορεα του στο χρνο, μσω της συμμετοχ τους στις Γενικς Συνελεσεις, και του δικαιματος του εκλγειν και εκλγεσθαι.

Η Γενικ Συνλευση, θα πραγματοποιηθε την Κυριακ 26 Νοεμβρου 2017 και ρα 09:00πμ, στο εντευκτριο του Ομλου Ερετν. Οι υποψηφιτητες των μελν για το νο Διοικητικ Συμβολιο του Ομλου Ερετν, κατατθενται  τουλχιστον δο ημρες πριν την ημερομηνα διεξαγωγς της γενικς συνλευσης και σμφωνα πντα με τα οριζμενα στο καταστατικ του Ομλου Ερετν.

Τα θματα ημερσιας διταξης της Γενικς Συνλευση εναι τα ακλουθα:

  1. Επικρωση πρακτικν της 174ης τακτικς Γενικς Συνλευσης της 27/11/2016.
  2. κθεση πεπραγμνων διοικητικο συμβουλου και οικονομικς απολογισμς για το διστημα απ 01-10-2016 ως 31-12-2016.
  3. κθεση πεπραγμνων διοικητικο συμβουλου και οικονομικς απολογισμς για το διστημα  απ 01-01-2017 ως 30-09-2017.
  4. γκριση οικονομικο προπολογισμο τους 2018.
  5. κθεση εξελεγκτικς Επιτροπς και απαλλαγ  του Διοικητικο Συμβουλου.
  6. γκριση νων μελν
  7. Εκλογ μελν Διοικητικο Συμβουλου
  8. Εν δεν υπρξει απαρτα, η Γενικ Συνλευση θα πραγματοποιηθε στον διο τπο, την δια ημρα και ρα 10.30πμ. με τα δια θματα ημερσιας διταξης (ρθρο 33 του καταστατικο).

Αντιλαμβανμενοι την οικονομικ κρση που μαστζει τη χρα μας, η τελευταα Γενικ  Συνλευση, λαβε μια πολ σημαντικ απφαση, που διευκολνει τη συμμετοχ εκενων των μελν με πολυετς ληξιπρθεσμες ετσιες συνδρομς, επιτρποντας τη συμμετοχ τους στη Γενικ Συνλευση, πληρνοντας μνο τις οφειλμενες συνδρομς μλους των τεσσρων τελευταων ετν.